lördag 4 juli 2009

Svensk sommar!


Sommaren är här på allvar och vi försöker spendera så mycket tid som möjligt ute. Vi har varit ute och gjort lite småtrippar med bil och det är bara att inse att Sverige är ett unikt land där sommaren verkligen sprakar av färger och dofter. Inget slår nog en svensk sommar trots allt!

Har sytt en del den sista tiden även om det ej märks på bloggen. Dels håller jag på med lite beställningar, men så har jag även börjat sy lite på "MBC-09"´,dvs de nya höstmössorna med lite andra färgsättningar och nya applikationer. Spännande va!?!?


Visar iallafall två supersöta tjejer i sina Madebycarran-mössor!

5 kommentarer:

 1. Det ska bli spännande att se de nya mössorna! Superfina mössor på söta barn!

  SvaraRadera
 2. Så söta tjejer med superfina mössor! Ska bli kul att se de nya mössorna!!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Jag väntar med spänning på vad du ska hitta på med de nya mössorna. Gillar dina "gamla" sååå mycket!

  Vilka sötnosar i fina mössor!

  SvaraRadera
 4. Självklart kan jag göra en napphållare.
  Just nu har jag lite dåligt med material,
  men 1 kan jag göra.
  Maila mig om du är intresserad.

  /Sandra minelo.se@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Vad mycket fint du syr, den omlotthoodien med snett blixtlås är jättefin. Jag tycker det är svårt att få blixtlåsen att sitta snyggt... Måste nog öva lite mer! Massor av fina mössor. Önskar mina barn vore lite mer förtjusta i huvudbonader. Min dotter har gärna ett par trosor eller sin stora bruna vadderade pepparkaksgubbehatt på huvudet, men glöm att hon har mössa på sig. Och sonen vägrar att ha något överhuvudtaget (hahaha...) på huvudet, det är nästan så han försöker ta av sig håret (det lilla han har) ibland!
  Vikken fin bild på barnen i sina mössor, ser ju inte särskilt varmt ut på bilden (fast det är ju inget ovanligt när det är svensk högsommar...)

  SvaraRadera