lördag 6 februari 2010

Nyheter...


Jag har lite nyheter att förmedla...
Från och med 15 februari 2010 kommer mina mössor kosta 125 kr styck, oavsett storlek, applikation etc. De finns att köpa i diverse enfärgade samt ett fåtal mönstrade/randiga tyger. Ni ser ett urval av tyger här ovan.
Jag har bytt tygleverantör och de nya tygerna är mycket mer stretchiga vilket gör att mössan kan användas mycket längre även fast man växer. Det går även att beställa scarfs i matchande färg som mössorna.
...eller varför inte matcha en mössa med en bebisfilt till vagnen eller babyskyddet. Går att få i diverse tyger och med namn eller andra applikationer. Dessa kostar från 125 kr och uppåt.
Muddjeans och muddisar i diverse tyger och färger som går få med namn, stjärna och diverse andra applikationer. Kostnad från 125 kr och uppåt beroende på tyg och storlek. Perfekt att ha till dagis och både namnbyxor och -mössor uppskattas av de små:)
Det kommer även nya färgkombinationer på mina "Ordning&reda" väskor som är oumbärlig i skötväskan med exempelvis barnmat, nappflaska, napp, servetter etc. De kostar 65 kr styck.

För övriga beställningar kan prisförslag lämnas via mail madebycarran@live.se

VILL ÄVEN PASSA PÅ ATT ÖNSKA ER ALLA EN GOD FORTSÄTTNING PÅ 2010...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar