söndag 16 september 2012

Var med och skänkt pengar till barncancerfonden!

För varje mössa Du köper skänker jag 25 kr till Barncancerfonden. Det är ett litet bidrag kan tyckas, men det beror ju på Dig hur mycket det blir, .....så passa på att köpa flera mössor. En till höstpromenaden, en födelsdagspresent till syskonbarnen, en till häng-och-släng på dagis och en till julklapp till pappa. Passa på att bidra och samtidigt slipper Du och andra frysa om öronen. Kostnad 100 kr inkl. frakt. 
Bilder på mössorna nedan.
Hör av dig madebycarran@live.se om du vill ha en bättre bild på en särskild mössa, vill veta storleken eller helt enkelt köpa en av dem...


Jag hoppas Du vill hjälpa mig att skänka ett bidrag till de cancerdrabbade barnen....

kram kram 

6 kommentarer:

 1. Har tipsat om detta på min Facebook och blogg. Hoppas att det genererar till några beställningar. Det är en jättebra sak du gör, hatten av för dig!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Nu har jag länkat i min blogg och på Fb, hoppas det rular in några fler beställningar efter det.
  Toppen bra initiativ av dig!!

  //Mia

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har försökt beställa via den mejl, men inte hört något. Undrar om du fått mina mejl, eller om det har blivit något strul?

  //Ulrika

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé! :) Jag har nu härmat dig med att skänka lite pengar till barncancerfonden/såld mössa. Har även gjort reklam för dina :) Nu håller jag tummarna för att vi får alla mössor sålda så vi får ge en slant till fonden!

  Kram från Novisendesign!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt initiativ, och stort tack. Det är sådana här och liknande initiativ som gör att vi kan finansiera mer forskning kring Barncancer och stötta drabbade barn och familjer!

  STORT TACK

  Per Leander
  Verksamhetschef Barncancerfonden

  SvaraRadera