söndag 1 september 2013

Höstkampanj lagom till ruggiga sensommarmorgnar!

Sommaren gör allt den kan för att hålla i ett tag till, men det märks på mornarna att det blivit lite ruggigare och det är skönt att ta på ett par vantar. Det brukar betyda att det snart är dags för höstmössorna också...
Därför kör jag just nu en HÖSTKAMPANJ på färdigsydda mössor för 100 kr styck + frakt 12 kr (en mössa, 24 kr för två-tre mössor osv).
...Så passa på att köpa en snygg mössa som passar till nya höstjackan! Du är även välkommen att göra en egen beställning enligt önskemål, i valfritt tyg och med valfri applikation. Dessa mössor kostar 125 kr styck + frakt. Det går även bra att beställa babyplädar (en mönstrad sida och en enfärgad med applikation) för pris 225-325 kr styck beroende på tygval.

Här nedan är några förslag på matchande kombinationer som passar perfekt nu i höst. Alla mössor som visas ingår i höstkampanjen och jag kommer lägga upp fler bilder inom kort.


Det kommer läggas upp fler bilder på färdigsydda mössor inte kort. Bl.a finns Monstertruckarna även i organgesvart, det prickiga finns med cerise botten och turkosa prickar samt även grön botten och turkosa prickar, blå mössa med dalahästar m.m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar