tisdag 10 februari 2009

IBID

En sak är då säker och det är att jag är en obotlig arbetsnarkoman! Jag älskar verkligen mitt jobb som socialsekreterare och det sista året (innan min föräldraledighet) jobbade jag i ett projekt som hette IBID. Tyvärr så lades projektet ner 080901, men jag och min kollega Eva hoppas så klart på att det kommer återupptas inom kort. Vi har på olika sätt försökt påtala detta för våra chefer och denna gång har jag sytt två IBID-mössor som vi tänkte ge till dem...!!!
We will never give up!!
...dessutom fick ju jag en ide om att göra mössor med namnet på. Ska genast försöka sno ihop en till kusin I.
(IBID var till en början ett samverkansprojekt för ungdomar mellan socialtjänsten och arbetsförmedligen och IBID betyder "På samma plats" (latin). Vi hade dock en väldigt vis ungdom som trodde IBID stod för I bid (jag satsar) och det stämmer nästan ännu bättre in på vårt projekt eftersom både vi och ungdomarna gav järnet...!)

1 kommentar:

  1. Jättefin mössa och jag hoppas verkligen att de kör igång projektet igen:) Kul och härlig tolkning av ungdomen och egentligen rätt logisk eftersom engelska är närmare en än latin :) Läckert att det passade så bra in på erat arbete

    SvaraRadera