fredag 16 oktober 2009

SAIK

Här är nya SAIK-mössan som man kan köpa bl.a. under World cup, för att hejja fram sin absoluta SAIK-favorit. Finns i svart med vit siffra och guld alternativ vit söm. Inte nog med att man visar vilket lag man hejjar på, utan 50 kr går till SAIK också...två flugor i en smäll alltså!


6 kommentarer:

 1. Hejsan! Jätte fina mössor du gör. Jag skulle vilja beställa en svart mössa med namnet Nova på. Om de går? Min lilla nova är bara en månad gammal gör du så små mössor? Hennes huvud är bara 36 cm runt om. =) Men annars så vill jag iaf beställa en. Hon växer i den.
  Mvh Emelie

  SvaraRadera
 2. Tyvärr måste jag dock inte meddela att det är ganska lång väntetid i dagsläget, men jag trampar pedalen i botten så ofta jag bara kan;)
  Vad önskar du för färg på text och söm?

  //Madebycarran

  SvaraRadera
 3. Ja, men de är ingen fara. Jag kan vänta.
  Gärna en svart mössa med rosa text. Söm vet jag inte. De stelar ingen roll. Göra något fint du. Jag litar på att de blir bra.

  SvaraRadera
 4. Priser på alla roliga saker du har här finns det någonstans tro? ;)

  SvaraRadera
 5. Emelie! Absolut, kan jag sy en Nova-mössa. Hör av mig så snart den är klar...har du någon mailadress eller håller du koll i bloggen?

  Kristin! Tyvärr har jag inte lagt ut någon prislista på bloggen, men mössorna kostar 100 kr och sedan är det beroende på sak och storlek. Maila mig om du vill ha en mer specifik prisuppgift! (Frakt tillkommer)

  Trevlig helg
  //Made by carran

  SvaraRadera
 6. Du kan nå mej på empa1985@bredband.net eller www.emelieandreasson.blogg.se.
  Mvh Emelie

  SvaraRadera